MLG Instruments - Schiedam

 

 
MLG Instruments Schiedam
Bureau veritas

 

PED


Kiwa


IECEx


Homepage

Welkom op de website van MLG Instruments Schiedam.


Afgelopen december 2020 bestond ons bedrijf 10 jaar dus dat betekent dat het tijd is voor een frisse nieuwe website met daarin de vermelding van onze nieuwe producten.

Voorwoord

Ons doel is werkgelegenheid creëren, korte levertijden en optimale service verlenen op het gebied van niveaumetingen. Dit willen wij realiseren door middel van kennis, inzet, positieve motivatie en een continuïteit op alle fronten. Om dit alles tot een succes te maken is het nakomen van onze beloftes een must, zowel naar onze klanten als naar onze leveranciers.

De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in nieuwe innovatieve eindproducten, machines, certificeringen, voorraad en kennis om een rendabele groei en een sterkere klantfocus te realiseren.

"Bij deze onze dank aan al onze klanten en leveranciers voor de getoonde interesse en ondersteuning van de afgelopen 10 jaar."

Met vriendelijke groeten,
Gunay Irturk
Oprichter MLG Instruments - Schiedam


Het bedrijf

Vanuit ons kantoor en onze werkplaats in Schiedam adviseert, ontwerpt & fabriceert MLG Instruments “Custom made” continue vloeistof/gas niveau metingen zoals Magnetische peiltoestellen, transmitters 4-20mA, reedschakelaars, vlotters,  schakelaars en geleide radar behuizingen (Guided Wave Radar – Bridle chamber).

Onze producten worden in verschillende sectoren en processen toegepast. De omgevingen voor Onshore, offshore, ziekenhuizen of een chemische plant, MLG Instruments -Schiedam komt met een oplossing. Wij zorgen dat de producten voldoen aan de juiste normen door het investeren in de juiste certificeringen.

Als aanvulling op onze eigen producten levert MLG Instruments ook alternatieve niveaumetingen zoals peilglastoestellen, peilglaskranen, reflex- en transparante peiltoestellen, geleide radars, trilvorken, druksensoren en appendages voor verschillende proces installaties.